ISOSISKO

Isosisko on Talousklubin uusi tulokas, josta olemme kovin innoissamme. Ryhmä syntyi vastauksena isoon mustaan aukkoon taloustiedon tarjonnassa: aikuiset naiset! Finanssitalojen ja somen tarjonta on runsasta, mutta suunnattu pääosin nuoremmille, vasta uraansa tai perhettään perustaville. Siksi tämä ryhmä keskittyy keskustelemaan ja vastaamaan keski-ikää lähestyvän ja tätäkin aikuisemman naisen tärkeimpiin kysymyksiin ja tukemaan matkaa kohti kukoistusta. Teemoja omat rahat, sijoittaminen ja säästäminen, yrittäjyys, työ ja urataidot, perhejuridiikka, työelämän rahakysymykset ja tiukat tilanteet. Ryhmä on K-40, mutta emme kysy henkkareita ovella. Jos koet, että ryhmän teemat ja tavoitteet vastaavat elämäsi tämänhetkisiin kysymyksiin ja tarpeisiin, olet lämpimästi tervetullut mukaan. Ryhmä on poikkeuksellinen vertaisryhmä, koska jäsenten keskinäisen tsemppaamisen ja osaamisen lisäksi sillä on nimettyjä, vapaaehtoisina toimivia neuvonantajia – isosiskoja - omien alojensa asiantuntijoita ja neuvonantajia. Tämä neuvonantajien ryhmä täydentyy tarvittaessa. He vastaavat omien aikataulujensa puitteissa napakoihin kysymyksiin, ja voit tarvittaessa kohdentaa kysymyksesi tägäämällä tietylle henkilölle. Käytäthän #hashtageja teemoista. Järjestämme myös yhteisiä live- ja online-tapahtumia, yritysvierailuja ja valmennuksia, jotka ovat jäsenille pääosin maksuttomia tai sponsorin tarjoamia. Tervetuloa mukaan mainioon porukkaan jakamaan elämää, ideoita ja tietoa! ISOSISKO-RYHMÄN SPARRAAJAT KÄYTÖSSÄSI:
LIITY SISÄPIIRIIN!

ISOSISKOT PALVELUKSESSASI

Unna Lehtipuu

Unna Lehtipuu

Talousvalmentaja, Certified international business coach

Unna toimii Talousklubissa kouluttajana ja luennoitsijana. Hän on viisinkertainen tietokirjailija, sijoitusbloggaaja ja viestintätoimistoyrittäjä. Hän on myös suorittanut valmentajatutkinnon, Certified International Business Coach. Rahataitojen, säästämisen ja sijoittamisen teemoja hän on käsitellyt kirjoissaan Timanttipesula – sijoita elämäsi fiksusti (TalentumPRO 2016), Rikastamo – elämäsi fiksuimmat rahapäätökset (Otava 2018) ja tammikuussa 2019 ilmestyvässä Sijoittajaksi 7 päivässä (Alma Talent 2019). Unnaa kuulet myös radioaalloilla Suplan talousohjelma Rikastamossa. Unna on perehtynyt osake- ja rahastosijoittamiseen sekä metsä- ja kiinteistösijoittamiseen. Unnaa voit buukata sekä henkilökohtaisiin, ryhmä- että luentovalmennuksiin että puhujaksi tapahtumiisi.

Tellu Uotila

Tellu Uotila

Talousvalmentaja

Tellu toimii Talousklubissa talousvalmentajana ja luennoitsijana. Ninan kanssa hän pitää suosittua talousaiheista Rahamania-videoplogia ja podcastia. Yrittäjänä hän luotsaa miehensä kanssa kansainvälistä liiketoimintaa tekevää yritystä. Valmentajana Tellu on perehtynyt asuntosijoittamiseen niin ulkomailla kuin kotimaassa että osake-, rahasto- ja arvometallisijoittamiseen. Tellua voi buukata sekä henkilökohtaisiin että ryhmävalmennuksiin sekä sparramaan yrittäjiä heidän taloudessaan.

Maiju Rihtniemi

Maiju Rihtniemi

Lakimies

Lakimies Maiju auttaa ja neuvoo kaikissa elämän muutostilanteisiin liittyvissä asioissa, kuten avioliitto, läheisen kuolema, avioero, uuden kodin ostaminen, omaisuuden lahjoittaminen seuraavaan polveen. Häneltä saat juridista apua muun muassa avioehtosopimuksen, testamentin, asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen kauppakirjojen sekä lahjakirjojen laatimiseen. Maiju neuvoo myös niihin liittyvissä veroasioissa. Maijua voit buukata myös puhujaksi ja kouluttajaksi tilaisuuksiisi.

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Mia Aspegren

Mia Aspegren

Uran Personal Trainer

Mia Aspegrén on Uran Personal Trainer, kokenut rekrytoija, profiloija ja työelämän valmentaja. Hänellä on 20 vuoden vahva asiantuntemus työelämän menestystekijöistä ja yksilön kehittymispotentiaalista ja 10 vuoden johtamiskokemus. Mia on psykologian ja kulttuuritieteen maisteri, aikuisten oppimisen ohjaaja, jolla on erikoistumisopintoja työ- ja organisaatiopsykologiassa. Siviilissä Mia on wanna-be laulaja, wanna-be kirjailija, uusperheen äiti, koira-juniorin kävelyttämä ja teini-ikäisen pojan äiti.

Sanna-Mari Myllynen

Sanna-Mari Myllynen

Sanna-Mari Myllynen toimii S-ryhmän työhyvinvoinnista, työkyvystä ja henkilöstön kehittämisestä vastaavana johtajana. Hänen on toiminut henkilöstöjohdon tehtävissä mm. Nokiassa ja Postissa. Suurten työnantajien palvelussa hän on saanut monipuolisen kuvan henkilöstötyön kehittymisessä viimeisen 20 vuoden aikana ja sparraa Isosiskossa työelämää ja uraa koskevissa kysymyksissä. 

Anu Kuistiala

Anu Kuistiala

                      Anu on Johtajanaiset-kirjan (Alma Talent 2019)  tekijä ja sparraa ryhmässä työelämän ja johtamisen teemoista. Arjessa Anu työskentelee yrittäjänä, valmentajana ja on aiemmin työskennellyt mm. MTV-uutisten päätoimittajana ja ulkomaankirjeenvaihtajana.  Työstää parhaillaan uutta tietokirjaa työelämätaidoista.

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

LIITY TALOUSKLUBIIN

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kutsuja avoimiin tilaisuuksiimme, tietoa ajankohtaisista valmennuksista sekä hyödyllisiä sisältöjä.

Yhdessä oppiminen on ilo, joten liity mukaan myös Facebook-ryhmäämme ”Talousklubi- tavoitteena taloudellinen riippumattomuus”. Ryhmä on kaikille avoin.

Verkkokurssilaisille on lisäksi omat suljetut Facebook-ryhmät, joissa voit luottamuksellisesti kysyä, keskustella tai jakaa ajatuksia.