ISOSISKO

Isosisko on Talousklubin uusi tulokas, josta olemme kovin innoissamme. Ryhmä syntyi vastauksena isoon mustaan aukkoon taloustiedon tarjonnassa: aikuiset naiset! Finanssitalojen ja somen tarjonta on runsasta, mutta suunnattu pääosin nuoremmille, vasta uraansa tai perhettään perustaville. Siksi tämä ryhmä keskittyy keskustelemaan ja vastaamaan keski-ikää lähestyvän ja tätäkin aikuisemman naisen tärkeimpiin kysymyksiin ja tukemaan matkaa kohti kukoistusta. Teemoja omat rahat, sijoittaminen ja säästäminen, yrittäjyys, työ ja urataidot, perhejuridiikka, työelämän rahakysymykset ja tiukat tilanteet.

Ryhmä on K-40, mutta emme kysy henkkareita ovella. Jos koet, että ryhmän teemat ja tavoitteet vastaavat elämäsi tämänhetkisiin kysymyksiin ja tarpeisiin, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Ryhmä on poikkeuksellinen vertaisryhmä, koska jäsenten keskinäisen tsemppaamisen ja osaamisen lisäksi sillä on nimettyjä, vapaaehtoisina toimivia neuvonantajia – isosiskoja – omien alojensa asiantuntijoita ja neuvonantajia. Tämä neuvonantajien ryhmä täydentyy tarvittaessa. He vastaavat omien aikataulujensa puitteissa napakoihin kysymyksiin, ja voit tarvittaessa kohdentaa kysymyksesi tägäämällä tietylle henkilölle. Käytäthän #hashtageja teemoista.

Järjestämme myös yhteisiä live- ja online-tapahtumia, yritysvierailuja ja valmennuksia, jotka ovat jäsenille pääosin maksuttomia tai sponsorin tarjoamia. Tervetuloa mukaan mainioon porukkaan jakamaan elämää, ideoita ja tietoa!

 

SPARRAAJAT PALVELUKSESSASI

Unna Lehtipuu

Unna Lehtipuu

Unna on Talousklubi-sivuston toinen perustaja ja ylläpitäjä, jonka visio on saada kaikki suomalaiset bodaamaan oman talouden ja sijoittamisen taitoja. Näistä teemoista hän on julkaissut jo kolme kirjaa: Timanttipesula – sijoita elämäsi fiksusti (2016), Rikastamo – elämäsi fiksuimmat rahapäätökset (2018) ja Sijoittajaksi 7 päivässä (Alma Talent 2019) sekä podcastia Rikastamo (Supla). Siviilissä Unna työskentelee viestintäyrittäjänä johdon ja asiantuntijoiden valmentajana ja pyörittää 4-lapsista perhettä. Sijoittajana hän tuntee niin osakkeet, rahastot, asunnot kuin metsän.

Tellu Uotila

Tellu Uotila

Tellu on Talousklubin toinen perustaja ja ylläpitäjä. Siviilissä hän on yrittäjä, yksityissijoittaja ja suositun Rahamania-vlogin toimittaja. Yrittäjänä hän luotsaa puolisonsa kanssa kansainvälistä liiketoimintaa tekevää yritystä, ja aiemmassa elämässä hän johti tavarataloa Helsingissä. Tellu on perehtynyt asuntosijoittamiseen niin Suomessa kuin ulkomailla kuin osake- , rahasto- ja arvometallisijoittamiseen – ja näissä asioissa mielellään sparraa muita.

Maiju Rihtniemi

Maiju Rihtniemi

Lakimies

Lakimies Maiju auttaa ja neuvoo työssään kaikissa elämän muutostilanteisiin liittyvissä asioissa, kuten avioliitto, läheisen kuolema, avioero, uuden kodin ostaminen, omaisuuden lahjoittaminen seuraavaan polveen. Maiju tuntee lain kiemurat ja osaa vinkata niin avioehtosopimuksen, testamentin, asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen kauppakirjojen sekä lahjakirjojen laatimisessa.

Mia Aspegren

Mia Aspegren

Uran Personal Trainer

Mia Aspegrén on Uran Personal Trainer, kokenut rekrytoija, profiloija ja työelämän valmentaja. Hänellä on 20 vuoden vahva asiantuntemus työelämän menestystekijöistä ja yksilön kehittymispotentiaa

ohtamiskokemus. Mia on psykologian ja kulttuuritieteen maisteri, aikuisten oppimisen ohjaaja, jolla on erikoistumisopintoja työ- ja organisaatiopsykologiassa. Siviilissä Mia on wanna-be laulaja, wanna-be kirjailija, uusperheen äiti, koira-juniorin kävelyttämä ja teini-ikäisen pojan äiti.

Sanna-Mari Myllynen

Sanna-Mari Myllynen

Sanna-Mari Myllynen toimii S-ryhmän työhyvinvoinnista, työkyvystä ja henkilöstön kehittämisestä vastaavana johtajana. Hänen on toiminut henkilöstöjohdon tehtävissä mm. Nokiassa ja Postissa. Suurten työnantajien palvelussa hän on saanut monipuolisen kuvan henkilöstötyön kehittymisessä viimeisen 20 vuoden aikana ja sparraa Isosiskossa työelämää ja uraa koskevissa kysymyksissä.

Anu Kuistiala

Anu Kuistiala

Anu on Johtajanaiset-kirjan (Alma Talent 2019) tekijä ja sparraa ryhmässä työelämän ja johtamisen teemoista. Arjessa Anu työskentelee yrittäjänä, valmentajana ja on aiemmin työskennellyt mm. MTV-uutisten päätoimittajana ja ulkomaankirjeenvaihtajana. Työstää parhaillaan uutta tietokirjaa työelämätaidoista.

Kyllä, LIITYn TALOUSKLUBIN SISÄPIIRIIN

Tilaamalla uutiskirjeemme saat meiliisi ajankohtaisia ja hyödyllisiä artikkeleita tukemaan oman taloutesi ja uran sparraamista sekä tietoa ja kutsuja tuleviin tapahtumiin. Yhdessä oppiminen, jakaminen ja asioista keskustelu on ilo, joten olet tervetullut mukaan myös Facebook-ryhmiimme Talousklubi (kaikille avoin) ja Talousklubi Isosisko (suunnattu naisille, K-40).

Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.​ 

Share This