TALOUSKLUBIN YHTEYSTIEDOT

Talousklubi
c/o Kaskimäki 15
02780 ESPOO

Talousklubin ylläpitäjinä ja sisältötuottajina toimivat Unna Lehtipuu ja Tellu Uotila.
Tavoitat meidät sähköpostitse asiakaspalvelu@talousklubi.fi
tai tekstarilla (esittele asiasi lyhyesti ja jätä yhteystietosi): 050 5710199 / Unna ja 050 3470594 / Tellu.

LUKIJOILLE JA JÄSENILLE:

Uutiskirjeen tilaamalla saat ajankohtaista tietoa, kutsuja tilaisuuksiin ja hyödyllistä sisältöä oman talouden ja uran kehittämiseen liittyen.

Omaan talouteen ja uraan liittyviä kysymyksiä voit esittää Talousklubi- ja Isosisko Talousklubi-Facebook-ryhmissä. Jollet jo ole liittynyt, voit tehdä sen saman tien laittamalla jäsenpyynnön. Voit tägätä kysymykseesi mukaan sen asiantuntijan nimen, jolta erityisesti toivot vastausta (kts. sivuiltamme lista asiantuntijoista), mutta kysymyksiin ovat tervetulleita kaikki ryhmän jäsenet. Mikäli haluat esittää kysymyksesi nimettömänä ja luottamuksellisesti, voit lähettää sen ylläpidolle julkaistavaksi.

Yrityksille ja yhteisöille:

Haluatko tehdä yhteistyötä Talousklubin kanssa tai kutsua osaajiamme puhujiksi tilaisuuksiisi? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjiin Unnaan tai Telluun.

Näkymme on, että jokaisella olisi mahdollisuus ja varaa oppia ja innostua lisää oman talouden ja uran kehittämisestä.. Siksi jäsenille suunnattu tarjonta ja tapahtumat ovat suurimmalta osin maksuttomia. Niiden toteuttamiseksi etsimme kaupallisia ja yhteisökumppaneita. Jos yritystäsi kiinnostaa olla mukana tapahtumassa, materiaalituotannossa tai valmennuksissa, ota yhteyttä ylläpitoon niin ideoidaan yhdessä teille sopiva yhteistyömuoto.

Sivuston tuottajat

Unna Lehtipuu

Talousvalmentaja, Certified international business coach

asiakaspalvelu@talousklubi.fi
@UnnaLehtipuu

Tellu Uotila

Talousvalmentaja

asiakaspalvelu@talousklubi.fi
@telluuotila

Kyllä, LIITYn TALOUSKLUBIN SISÄPIIRIIN

Tilaamalla uutiskirjeemme saat meiliisi ajankohtaisia ja hyödyllisiä artikkeleita tukemaan oman taloutesi ja uran sparraamista sekä tietoa ja kutsuja tuleviin tapahtumiin. Yhdessä oppiminen, jakaminen ja asioista keskustelu on ilo, joten olet tervetullut mukaan myös Facebook-ryhmiimme Talousklubi (kaikille avoin) ja Talousklubi Isosisko (suunnattu naisille, K-40).

Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.​ 

Share This